Merhaba. youtubedestek.com yaklaşık 1 senedir bende. İlk başlarda biraz ilgilendim, daha sonra araya soğukluk vs. girdi. Bir ara siteyi backlink.com.tr'ye kaydetmiştim ve oradan 2 kere tanıtım yazısı işi geldi hiç beklemediğim bir şekilde (40 TL falan satış oldu, elime 33 TL geçti). Şu anda siteye Adsense ekli. Daha önce ödeme almadım siteden. Adsense hesabım onaylı, barajı geçersek ödemeyi alacağız.

Site şu anda yerlerde diyebilirim. Sadece forum sitelerine tanıtım yazısı paylaşan 1-2 arkadaş var. Siteye girenler görür zaten, bir ton site tanıtım yazısı mevcut. Ama bir anda iştahım kabardı ve artık bu siteyi şahlandırmak istiyorum. Alexa'da TR olarak zamanında ilk 5k'ya girmişti, şu anda 12k'da. Globalde de 403k'da.

Siteyle kendi sitesiymiş gibi ilgilenecek, amacı para olmayacak kişiler arıyorum. Tabi reklam ücreti geldikçe bölüşeceğiz ama sırf para için bu işe girmeye kalkanlar 2. gün pes ediyorlar. Siteye hit çekebilecek, kullanıcı çekebilecek adamlar lazım bana.

Şu anda sitenin masrafı sadece ayda 60 lira sunucuya para veriyorum (Sunucuda sadece bu site yok, başka siteler de barındırıyorum. O yüzden önemli değil.) Site hazır olduğu için masrafı yok, sadece üye çekmek için reklama ihtiyacımız var. R10 veya WM Aracı profili tatmin edenlerle ve kararlı olan kişilerle çalışacağım. (Lütfen neden yeni üyelere falan şans vermiyorsunuz diye yorum yazmayın, zamanında çok kez şans verdim. Çoğu 2 konu bile açmadılar.)

Site gelirlerini belli bir süre biriktireceğiz. İçinden 5 kuruş bile dokunmayacağım. İlk gelen parayla Shopier entegresi ile ücretli üyelik olayını yaptıracağız. Daha sonrasında da gerekirse hepimiz cebimizden para çıkarak reklama para harcayacağız.

Bu yolda beni yarıda bırakmayacak kişiler arıyorum. Kendi sitesiymiş gibi davranacak ve para beklentisi belli bir süre ikinci planda olacak kişiler yazsın. Zaten daha sonrasında site para kazandırmaya başlayınca kaç kişiysek aynı parayı bölüşeceğiz.

Ortak olacağım kişilere sadece siteden adminlik vereceğim. Gelip de bana sunucu bilgisini, xenforo lisans bilgisini, domain bilgisini ver demeyin. Zaten adminlik vereceğim için sitede sınırsız yetkisi olacak. Ama hareket dökümünden sürekli takipte olacağım, benden habersiz iş yapılırsa sadece bir kere uyarırım. İkinci defa söylenmeden bütün yetkileri alınır kendisinden.

Disiplinli çalışacağım ben, yanımdakilerin de böyle olmasını beklerim.

Ben bu işi kıvırırım diyen arkadaşlardan PM bekliyorum. İyi forumlar dilerim herkese.