hocam n11, shopier, kendi sitemiz ve instagramdan satış yapan birisi olarak şunları söyleyebilirim. Her ne satarsanız satın öncelikle kargo fiyatının uygun olması gerekiyor. Bunu da şahıs şirketi açıp bireysel anlaşmalar yaparak da sağlayabilirsiniz ya da n11, shopier gibi siteler üzerinden satış yapıp bu sitelerin kargo anlaşmalarından faydalanabilirsiniz. Şahıs şirketi tüm e-ticaret girişimleriniz için yeterli olacaktır. Satışı yapılacak ürüne gelirsek de her şeyi satayım derken stok yapmak yük olur, belli kalemlerden ilerleyip misal 3 4 ürün alıp sattıkça stok yapmak daha mantıklı olur. Ben şahsen kendi ürettiğim ürünü sattığım için ekstra sipariş almadıkça 2 3 ayda bir ürün üretiyorum 2 3 ay boyunca bu stoğu eritiyorum. Ürünü hiç depolamadan sipariş geldikçe alayım satayım yada sipariş geldikçe direk firmaya yönlendireyim adamlar kargosunu vs yapsın derseniz de açıkcası kalem ürünler arttıkça zorlaşıyor. Ben mesela yetişemez hale geldim sonra kendim üretmeye başladım. Al satı bıraktım yani. Yorumum biraz daldan dala oldu, yardımcı olabilmişimdir umarım.