arkdaşlar bugün işten eve geldim apartmanımda bir kedi gördüm gözleri görmüyor kayboldu büyük bir ihtimalle kucakladım ton balığı su süt verdim sonra mecburen kapının önüne koydum yemeğini orada yesin diye, bakmak istiyorum ama maddi imkanlarım el vermiyor, şimdide kapımın önünden gitmiyor eve aldım, ne yapmam gerek vicdan azabı çekiyorum.
hocam bende otelimizin otoparkinda buldum yavru besliyorum aylik 20tl mama ve 22 tl kum masrafi oluyor ama en azindan veterinere goturun hocam sokak hayvanlarina ucretsiz bakiyolar diye biliyorum
küçükmüşte canım benim.. hocam kimse kalacaksa kalsın bir yuva verin miniğe ve unutmayın kediler yuvalarını evlerini sahiplerini benimseyen canlılardır hatta moralinizin bozuk olduğunu bile anlar extra sırnaşırlar

Ancak istenmediklerini de hisseder ve anlarlar o durumda da kaçarlar.. Merak etmeyin çok değil 1-2 ay içinde en az evin diğer fertleri kadar değerli olacak oda

hayırlı olsun..
buna katiliyorum hocam işten eve gelince cocugunuzmuş gibi hemen bulup seviyosunuz bide cocuk gibi oynamalari var 1 aya alisiyor insan birakamiyor