JimmyBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ahaha hocam ne ilginç şeyler cidden
Gönderdiği maili silmemişim

Sevgili biri
Bu çağrının size sürpriz olarak geleceğini biliyorum, ama bana göre, bu parayı yoksullara yardım etmek ve ayrıca Tanrı'nın işlerini yapmak için kullanmanız için Tanrı'dan gelen ilahi bir bağlantı.
2016 yılında ölmeden önce Fildişi Sahili'nde kakao tüccarı olan Bay Ndo ile evliyim.
Kocam hayattayken, şu anda bir finans güvenlik şirketine (2.5 milyon dolar ve alüvyon altın tozu) toplamı yatırdı.
Rahmetli kocam parayı ve alüvyon altın tozunu bir sandık kutusuyla yatırdı ve annesiz bebeğin evi ve güvenlik nedeniyle aile için değerli olduğunu belirtti.
Doktorum, yaşadığım kanser sorunları nedeniyle yaşayacağım sınırlı günler olduğunu söyledi. Bu fonu sizin aracılığınızla bağışlamaya karar verdim ve bu kocamın CHURCHES, MOSQUE, dullar, dullar, yetimler, yoksullar, kederli, fiziksel olarak zorlu, çorak çocuklarının bakımını finanse etme çabasından gelen bu hediyeyi kullanmanızı istiyorum. -Güvenilirseniz gerçekten tanıdıklarını kanıtlayan kadınlar ve insanlar ve bu projeyi Tanrı korkusuyla halledebilirsiniz.
En kısa zamanda senden haber almayı umuyorum.
Senin kardeş
Bayan Jackline Ndo.