umitunver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, bunu aşağılamak olarak algıladıysanız kusura bakmayın, fakat böyle bir gayem yoktu. Kimseyi aşağılamak benim haddim değil, aksine böyle durumlarda yardım etmeyi severim ki ediyorum da. Sözüm doğrudan sizin arkadaşınıza değil. Piyasada eminim sizinde görmüş olduğunuz insanlar. Kusura bakmayın bu gözler müteahhit Web tasarımcılar da gördü, kırtasiye işleten Web tasarımcıda gördü. Bunu aşağılamak olarak düşündüyseniz tekrardan kusura bakmayın.
Estağfirullah hocam, sizi üzmek istemedim, sadece yorumunuzu biraz imalı anladım. Tekrardan okuduğumda, bahsettiğiniz insanlara gönderme yaptığınızı da fark ettim bu arada.
İyi forumlar diliyorum.

ErenM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiyede web tasarım işi artık biraz çevre meselesi oldu çevresi varsa kazanır ama yoksa ve fiyatları olması gereken şekilde olacaksa biraz zor gibi çünkü sektörde 100-200 tlye site yapanlar var.
Malesef, yurtdışında yaşadığı için Türkiye'de çevresi yok denecek kadar az. Adwords denesek başarılı olamaz mıyız, çok yüksek rakamlar duydum günlük bütçe olarak, gün başına 1000 TL gibi reklam verenlerden bahsediyorlar.
Bu piyasa bu kadar karlı mı ki, karlıysa ben de gireyim demekten kendimi alamıyorum açıkçası.

Yorumunuz için teşekkür ederim.