Domainler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain ben kontrol ettiğimde doluydu yabancı birindeydi ve açıkçası düşeceğine ihtimal vermediğim için takip etmedim. Yusufla ben de reyn.men domaini için görüştüm alacağını söyledi bende çok fazla ısrarcı olmadım dönüş yapar diye bu sürede .com uzantı düşmüş siz kaydetmişsiniz wm forumda da görmüştüm... yusuf bu domaini alınca benim domaini söyledim daha önce alıcam dediği için, onu da alalım abi dedi dönüş yapmayınca bende artık ilgilenmedim açıkçası. hatta reynmen yazınca 1.sırada çıkıyordu çok iyi index almıştı google da. Reyn.men marka tescilinin de dışında kalan bir domaindi ayrıca. Yani ücretsiz vermenize bir şey diyemem yusuf iyi bir çocuk ama farkında olmadan benim işimi bozdunuz o zaman hocam
Ahaha Özür dilerim hocamda ücretsiz vermedim bende ama denildiği gibi 100k 200K fiyatlarada vermedim çünkü düşünüldüğü kadar değerli bir domain değil, reynmen almadı diyelim o domaini başka birisine 100k 200kdan hadi 100kyı bırakalım 10k ya satabileceklermi acaba ki bunun adını kullanarak para kazanma işine girişirse adam uğraşırsa mahkeme ilede uğraşabilirsin yani herşeyi çok kolay zannediyorlar