benzer durumu ben de sitemde görüyorum. reklamlar bazen görülüp bazen görülmüyor. hiti olan sayfalarda genelde sorun yaşanmıyor ama hiti az sayfalarda bu sorun çokça olabiliyor. benim tahminim dışında bi sorun varsa umarım çözümünü bulursunuz konuyu takipteyim belki ben de uygularım sitemde çözüm önerisi olursa. bol şans hocam.
hocam yeniden selamlar. aklıma şu an geldi. bahsettiğiniz reklam az görünme problemini yaşadığım bi dönemde cache lerden ötürümü diye düşünürken denemeler yapıyodum. normalde fastest cache kullanıyodum fakat reklamlar sanki az çıkıyor gibiydi javascript kodlarını önemsemediği haliyle reklamları öncelikli açmadığı için. autoptimize i de denedim ardından. orada " javascript'i zorla " diye bi olay var. bu olay js kodlarını çalıştırmaya zorluyor site açıldığında anladığım kadarıyla. bunları etkinleştirip siteye uyguladığımda reklamların daha aktif çıktığını anımsıyorum. şu an ben autoptimize ve fastest cache i beraber kullanıyorum. her ikisi de aktif. ikisinden birini tek tek denediğimde reklam gösterimlerinde düşüşler görüyordum bikaç deneme sonrasında her ikisini aktif tutmayı tercih ettim belki ikisinden biri çalışıyodur önplanda diğeri işlem yapmıyodur ama pek zannetmiyorum çünkü bu haliyle faydasını görüyorum. siz de deneyebilirsiniz autoptimize kurup hali hazırda kullandığınız cache ile beraber kullanmayı. benim autoptimize ayarlarım şöyle;
umarım faydası olur.
@geceyolcusu2002;