Bende kullanmadığım logo için para ödedim hiç bir işe yaramıyor duruyor öyle.. He emek var mı bence var her ne kadar bazı işler hazır logoya renk ve yazı yazıp vermeye çalışsada kırmıyorum birşey demeden veriyorum. Aynı şekilde kartvizitlerde de çok olmuştur. İşin aslı şu aslında ya ben kendimi anlatamıyorum ya da karşı taraf hayal gücüne kaçıyor çünkü tarifi gibi olmuyor bu sefer de diyemiyorum senin dediğin gibi bu hiç olmamış bak şu tamamen şöyle hayal etmiştim diyemiyorum çünkü bambaşka birşeye gidiyor haklı veya değil yapmak istemeybilir diye ödeme yapıp geçiyorum.
İş yaptırmaya çekiniyorum artık nerde ucuz 10-20lira görünce yalan değil bi yaptırayım belki istediğimi tutturur tutturamazsa 20tlden bişey olmaz diyor geçiyorum artık..
Yanlış anlaşılmasın 200 tl de verdim hadi ğrofesyonel olsun dedim ama maalesef yine hazır yine renk yazı yasla gitsin oldu, hadi dedim yine emektir haktır geçmesin verdim ama biz de parayı yolda bulmuyoruz. Grafik konusunda pek güvenilecek kimse kalmadı benim adıma ondan ucuzlar hariç uzak duruyorum.