bebekforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş ahlakı teşekkürler. Logo çalışması düşünüyorum. Linkteki site için aynı logoyu aynı domainin subdomaini var pm ile paylaşırım orada da kullanacağım. Orada logolar küçülüyor. Pm ile görüşebilir miyiz? Arkadaş ekliyorum.
Tabi ki memnuniyetle, iletişime geçiyorum pm üzerinden.

Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok farklı istekler çıkıyor sizde revize bizde iade onda bu bunda şu derken uzayıp gidiyor

İnsanlar memnun olmuyor kafasinda birsey yoksa çok zor gerçekten
Gayet haklısınız..

ysnozverdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Revize şudur. Ben parasını verdim. Bana bir tasarım yapacaksın. O tasarımı 545565116 defa değiştirtirim. Parasını verdim. Müşteriyim ben itiraz edemezsin. Mecbursun." gibi düşünen müşterilere önceden söylenen; İşi yapan kişinin ben bu işi yaparım ve 2, 3, 10 vb. revize hakkınız vardır. Bu haktan sonra revize başı yapılan işin ücretinin dışında her değişikliğe her tasarıma ek ücret istiyorum. Demesidir.

Bence kesinlikle doğru bir işlem. Sonuçta alınan miktara işi yapan kişiler de satın alınmadı. Onların da zamanları var. Elbette en iyi işi yapmalıdır işi yapan. Ama bu "en iyi işi yapacak" cümlesinden sınırsız revize hakkının olduğunun düşünülmemesi gerekir.
"Bu haktan sonra revize başı yapılan işin ücretinin dışında her değişikliğe her tasarıma ek ücret istiyorum. Demesidir."
İstenileni gerçekten veremediyse? Kafalar uyuşmuyorsa?

Benim tasarıma biçtiğim fiyat zaten harcadığım zaman ve verdiğim emek... Çoğu zaman çok bilmiş müşterilerin en sonunda ya senin dediğin daha iyiydi ben bozdum galiba dediğine şahit oldum.
Ve bu sebeple çoğu zaman haddinden fazla uğraştığım ve bir türlü memnun edemediğim müşterilerime hediye edip kapattım konuyu..Çünkü iş iş olmaktan çıkıp kan emmeye gelmişti.