AhmetCAKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ödeme itirazı yapın. Hiç iade vs uğraşmasaydınız keşke. denizbank harcama itirazı yazın çıkan pdf i yazdırıp doldurun bankaya yollayın. Hemen çözülmez ancak öyle bir beklentiniz olmasın. Ortalama olarak 1.5 2 ay süren bir bekleme süreniz olur. Olaydan olaya bankadan bankaya değişir bu süre.
Denizbank biz birşey yapamayız savcılığa başvurun hesap kesim tarihinde bu parayı ödemeniz lazım diyor. Ödeme itrazında para iade etmiyorlar yani.

Ermi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence süre normal hocam, daha 1 hafta olmamış. Ortalama 10-15 gün sürüyordu bende. Kendi başıma geldiği için yazmak istedim. Bende hep bu şekilde oldu. Umarım sizde de aynı olur. Netice olursa bilgilendirirseniz memnun olurum.
10-15 Gün sürüyor ancak ayın 3 ünde hesap kesim tarihi. Para o tarihe kadar iade olmaz ise yine ödeme yapmak zorundayım yani çok saçma bir olay bu çıldırıcağım vallahi

bybozo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam işlem koduyla tekrar yazın freelancer a o kod üzerinden bakarlar ise ödemeyi görebilirler.
Provizyon kodunu verdim göremediler.Muhtemelen bakmadlar bile! Ticket oluşturuldu dünden beri bekliyoruz işte. Tek umudum o oldu zaten