Tekrar mesaj ilettim hocam.
Hocam dün gece anlaşmıştık oyunları istediniz gönderdim mesajlarıma da cevap vermiyorsunuz ödeme yapmazsanız -trader ve şikayet konusu açacağım.
Siz bana oyunlari ilettiniz velhasil; siz actigim konuyu gormediniz galiba ?
sen zaten attigin gibi sildim; ve boyle birseyi yapmaman gerektigini oyunlari inceliyecegimi; ardindan donus yapacagimi bildirdim. Yine buna istinaden; bunun dogru olmadigini herkese bu sekilde guvenmemen gerektigini soyledim ? Diledigin konuyu acabilirsin ekran goruntulerimizi ekleriz. Sevgiler ✋🏻
Sen zaten attigim download linkini fark ettigim an mesaja girdim ve sildim; mesaj kutum 1 mesajda doluyor. Bundan dolayi bu sekilde birsey yapmak etik degil; evet size yollayin dedim ama
1- Bana link geldi ve sildim
2- İnternet epey yavasti yasanan sorunlardan dolayi
3- Ben sana oyunlari inceleyip donus yapacagimi bildirdim
4- Dolandirildigimi, alirsam da ilk once download linkini iletmeni istedigimi soyledim ( 1 e bağli )
5- 50 tane oyuna tama edecek bir insan değilim 😊
@Vianim; şikayet konusunu acabilirsin hic sorun degil👍🏻 Gerekli evraklari sende bende sunariz 👍🏻
@RazadorTR; bu arkadasla da aliverisimiz oldu
@roxie; bu adamlarla da; yani olmayacak birsey icin tehdit vari konusmani gerektirecek herhangi birsey yok; sen diyorsun ki indirmedigini nereden bileyim ? Zaten bende bundan bahsediyorum ( Mesajin geldi gordum ve sildim ) ekran goruntusune istinaden sildikten sonrada sana cevap verdigimi gorebilirsin;
@Style; inceler misin konuyu. Mesajlarimizi inceleme imkaniniz var ise onlarida inceleyin lutfen.