Keywords kullanıcı isimli Ömer denizoğlu keywordstr.com domain whois bilgilerinde kayıtlı Adres bilgilerinin doğru olup olmadığının teyidi için gitmiştim olaydan bir gün sonra ve adres doğruydu orada bulunan görevli görüşme sağlatmadı bende numaramı bırakmıştım bu çocuğun babası anası beni arasın diye daha sorma hafta başı savcılığa şikayette bulundum bugün az önce karakoldan geldim adres teyidi için gitmiştim ya şahsın kendisi ve babası birileri bizi soruyor onları dolandırılmışız vs gibisinden laflar söylemiş bunlarla ilgimiz yoktur şikayetçiyiz vs demişler gidip ifademi verdim savcılıkta olan şikayet dosya numaramıda ifademe eklettirdim. Arkadaşlar hesabım çalındı vs demiş yalan dolan kurtulma hikayeleri biliyorumki burada bu mesajı mutlaka okuyordur ben hakkımı yedirmem gerekirse dava üstüne dava açacağım elimden ne geliyorsa yapacağım konuyla ilgili mağdur olan başka arkadaşlar varsa mutlaka gidip şikayetçi olsunlar şahsa daha önceden açılmış davalar mevcut mutlaka adalet yerini bulacaktır. İşinin ehli vatan evladı bir savcımızın dikkatini çekecektir. İnş mağduriyetler giderilip cezasını bulacaktır.