Merhaba,

İki farklı turkcell d0landırıcılığına maruz kaldık.

Birincisi; TL yüklenmediği için kapanan hattımı geri almak istedim. 150 TL geri alma ücreti istediler. Dahil olması gerekirken 30 TL daha sim kart ücreti aldılar. Toplamda 180 TL alındı. Hattım faturasızdı. Faturalı verebileceğini ve mecbur böyle olduğunu söylediler. Hem faturaları hem 30 TL ekstra ücretle hattımı aldım. Müşteri hizmetleri böyle bir şey yapılamayacağını söyledi o gün. Şimdi de evraklı yapılmış işlem bir şey yapamayız diyorlar. Yani sizi d0landırdık, ödeyin.

İkincisi: Kurumsal hatlarımız vardı. 24 Şubat 2020'de sözleşmemiz bitiyordu. 12 aylık bir sözleşme. Hatta faturalarda da telsiz kullanım taksidi de 12 ay olarak gözüküyor. 1 hafta öncesinden geçerseniz bir ücret ödemezsiniz dendi. Faturaların aşırı yüksek gelmesi nedeniyle Türk Telekom'a geçiş yaptık. 20 Şubatta işlem yapıldı, 24 Şubat 03.30'da taşınma bitti. Şimdi 808 TL cayma bedeli çıkmış. Neymiş 24 Şubat 2021'de sözleşmeniz bitiyormuş. Olmayan bir sözleşme için cayma bedeli isteniyor.

İki işlem için ne yapılabilir? Hakem heyeti çözüm olabilir mi?

Birinci meselem şahsidir. Faturaları ödemeyi düşünmüyorum. İşlemleri iptal etmeyip, gerekli iadeleri sağlamazlarsa işlemi yapan bayi iyi kötü olacağız fazlasıyla.