Ben senin zamanını çalmadım, senin hitlerinin gitmesine sorun olmadım, biz diziyi yayınlayana kadar adamlar başka siteden izleyip yorumlarda bulundular. Tüm yetkililer gelsin AnyDesk veriyim bilgisiyara bağlanıp yorumları göstereyim. Kaybettiğim hitleri gösteriyim. 40k izlenme alan dizi 20k aldı senin yüzünden. Mevzu burada para değil kayıp. Madem yapamicaksın neden hem vaktimi çalıyosun hem de hitlerimi kaybettiriyorsun? Bir de diğer yaptıkların dan daha da iyi yapar diyorsun tekrar söylüyorum 45 dakika da .mkv dosyasını açamadı.
@Coskun; yardımcı olabilir misin hocam.7
@yilmazferhat; sen yazdıktan sonra 2 kişi yazdı ve işi verdim diyip ikisini de erteledim. Senin yüzünden! 2 gün sonra çeviri hazır oldu. Sabah sabah karşıma çıkıp işlerimi erteledin.
laf kalabalığı yapma DOSTUMMMM.
BAK TÜRKÇE KONUŞUYORUM..FARZETKİ BEN KARŞINA HİÇ ÇIKMADIM. SEN O SAATTE TERCÜMAN MI BULCAKTIN ? YADA KONUN AÇIKTI HALA SANA BAŞKA YAZAN MI OLDU ? HALA ANYDESK VEREBİLİRİM .MKV AÇAMADI DİYOR..
ARKADAŞIM BU İŞİ HİÇ YAPMADIĞINI SANA BELİRTMİŞİM SENİN KARŞINDAKİ KİŞİ VDS YE BAĞLANMAYI BİLMEK ZORUNDA MI ? SEN GERÇEKTEN BU FORUMDA OLMAYI HİÇ HAKETMİYORSUN. ZORUMA GİDİYOR BİDE HALA YÜZSÜZ YÜZSÜZ CEVAP VERMEN. 40 K İZLENCEKMİŞ 20 K İZLENMİŞ İŞİNİ DÜZGÜN YAPARSAN TERCÜMANLARA UCUZ HESAP YAPMAZSAN 20 TL GİBİ ZATEN BÖYLE BİRŞEYE İHTİYACIN KALMAZ . C1 C2 SEVİYESİNDE 16 17 YAŞINDA ARKADAŞLAR VARÇALIŞAN DİYORSUN SABAH 5.30 6 DA ÇEVİRMEN ARIYORUM DİYORSUN SEN ŞAHİBELİ KONUŞUYORSUN .
BÜTÜN SKYPE KONUŞMALARI ORTADA İŞİNİ EĞER Kİ ÇOK SEVİYORSAN. ÖNCE BU İŞİN NASIL YAPILDIĞINI TERCÜMANA ANLATICAKSIN BEK BEKLE BEKLE DUR ATIYORUM ATTIM HADİ YAP DEĞİL. ANLATICAZ DİYORSUN ANLATMAYOK BÜTÜN KONUŞMALAR ORTADA SEN HALA NEYE DAYANARAK BU YÜZSÜZLÜĞÜ YAPIYORSUN.