Cuma günü günaha girmek istemiyorum abdestli şimdi, ağzımı bozduracaklar beni forumdan banlattıracaklar. Ulan 33 tane vatan evladının kanı yerdemi kalacak? Ben 33 yaşındayım bugün çagırsınlar askere gitmezsem adam değilim. Aslan gibi iki tane kardeşim de asker ve idlib de savaşıyor. Feda olsun bu vatana iki kardeşim de. Rusya, Suriye, ABD hiç fark etmez hepsine nefes alıp verdiğimiz sürece kanımız son damlasına kadar feda olsun! Beş buçuk yıl askerlik yaptım, şuanda da gitsem yine yaparım. Benim arkada bırakacak kimsem yok, herkes kendine bakabilecek kadar kendini bilen insanlar. Bir anam var, oda YÜCE ALLAH büyüktür.

Türkiye de O kadar çok ülkücü, vatan sever milliyetçi varki vermiyorlar elimize silah, göndermiyorlar bizi sınıra, bir gidebilsek yüreğimizi siper ederek kardeşlerimizin önüne sonuna kadar vatanımı, bayrağımı, milletimi korumak adına elimden geleni yapmaya söz veriyorum. Dün geceden beri canım aşırı bir şekilde sıkkın ve keyfim hiç yok. Bugün cuma namazında bile hoca O kadar güzel dualar ettiriyordu ki yemin ediyorum gözlerimin içi artık doldu. Kaç yaşında insanız bizi bu kadar üzmeye, ağlatıp da yüreğimizi yakmaya hakkı yok bu insan müsfettelerinin yok!

Yüreğim daralıyor, hepsi birer anne kuzusu biz yapmadık nedir? Haberimiz yoktu ne demek? Biz o kadarmı kültürsüz ve bilgisiz insanlarız. Yazıklar olsun, süra üflendiği zaman herkesin hesap vereceği gün mutlak olacak ve O gün hesap büyük olacaktır. Her namazımda bedduamsınız. ALLAH sizi kahruperişan eylesin inşallah....

Anılar unutulmaz. Askerlik arkadaşı, silah arkadaşı unutulmaz. Çabuk büyü, çabuk yetiş oğlum. Hain gezen, çakal gezen şu dağlarda gez oğlum. Vatanına göz dikeni ez oğlum! ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ...