SaMuSiA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hijyen acisindan düşünürsek eğer böyle bir şey olsa neden iade talebi oluşturup alıyorlar. Bu ürünün iadesi yok desin o zaman?

Prosedür bu üründe geçerli ise hiç iade almasın o zaman? İade alıp ürünü kontrol edip bana geri gönderiyorlar hocam. Ayrıca ürünü denemeden almak saçma değil mi?

Teşekkür ediyorum hocam yorumunuz için

Ne yaparsa yapsın banane hocam. Beğenmedim iade ediyorum. O zaman baştan iade edebilirsiiniz deniyecek. 14 gün içinde iade edebilirsiniz yazıyor sözleşmede bu maddeyi silsinler o zaman.

Gülün hocam. Teşekkür ederim yorumunuz için

Teşekkür ediyorum hocam yorumunuz için çok saolun.

Tüm arkadaşlara +R10 verilmiştir. Yorumlarınıziçin teşekkürler tekrardan.
Hocam lütfen yanlıs anlamayın
Ürün kullanılmadıgı sürece arızalı ise veya aldı kullanmadı paraya sıkıstı veya aldı o esnada baska yerden beğendi veya ucuzu buldu satın aldı bunu iade etti anlatım ama 10 gun kullanıp iade etmek uygun değil
bir müşterim 5 boxer sipariş verdi, 5 boxer yeşil xxl beden aynı marka aynı barkod birini denedi olmadı diğerini denedi olmadı tümünü tek tek denedi olmadı bana yazarkende ya tüm boxerler kucuk denedım küçük geldiler bundan kıllandım tümünü kullandınız değilmi dedim evet 5ini tek tek denedim dedi iade alsan satamazsın iade almazsan yorum şikayet satışını düşürür. Gümüş ürünlerde kolye Bilezik bileklik tesbih gönderiyorum kımı cıkıyor Kutum boş geldi diyip direk parasını iade etmek istiyor veya aynı ürünü aynı kargo kodu ile iade etmiş gibi gösteriyor bunlar.

Bunları da neden anlattım bilmiyorum koca sirkette tek başıma konusacak birii bulamadım burda içimi döktüm