soru birin cevabı zaman yani öncesi sonrası kavramları bizim için var. dindeki çoğu ifadeler küçük insan beyni için insan tarafından yapılmış tariflerdir bunu unutma.
ikinin cevabı : dünyada dediğin kadar çok din yok. var olanlar da birbiriyle bağlantılı.bunları iyi incelersen islama çıkarsın.
üç soru da sana:
ölümden sonrası diye bir şey yoksa ölünce biz yok mu olacağız? bu sonuç sizi dehşete düşürmüyor mu?
7milyar insan aptal siz üçbeş bin insan mı akıllı?mantıken bu sana doğrr u geliyor mu? cern de ki deneyin sonucunu oradaki bilimadamlarının tanrı hakkındaki görüşlerini okudun mu sen?
bunu cahil hocalar söyler. din tefekkür etmemizi emreder. hatta bir saat tefekkkür bin saat ibadetten iyidir der.
Dünyada dediğim kadar din yok mu

Şuan bile Jainizm, Sihizm, Şintoizm, Taoizm, Tenrikyo gibi sayısını bilemeyeceğiniz kadar din var. Üstelik ben tarih boyunca var olanlarıda düşünüyorum eski sümer dini vs..
Bana sorduğunuz sorulara gelecek olursak;
1-) Beni dehşete düşürmüyor.
2-) 7 Milyar insanın inanan olduğunu söylemene mi yanayım, Tarihte ki en büyük diyebileceğimiz bilim adamlarının ateist olduğunu göz önüne almamana mı yanayım bilemedim. Şuan yapılan araştırmalara göre Dünyada 1 milyar ateist var. Bunların içerisinde deistler vs.. yok bu arada. Sadece kendine ATEİSTİM Diyenlerin sayısı 1 milyar. Onu geç, Ülkede ki kendine müslümanım deyip besmele çekmeyi dahi bilmeyen insanları da göz önüne alırsan bu denklem direk çürür.
Gelen çoğu savunmanın aksine açık ara üzgünüm fakat bana en saçma gelen 2. savunma sizinki oldu.