Vakana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir insan kendi ülkesine işgalci diyecek kadar nasıl alçalabilir? Senin sınırında pkklı köpekler devlet kurmaya kalkışıyor. Ülkene 5 milyon suriyeli çöreklenmiş durumda. Şu saatten sonra kendi istikbalin için o ülkede en az katil esad kadar söz hakkın var. Aksi halde 10 yıl sonra senin ülkende esadlar, pkklı kancıklar söz sahibi olacak.
Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar şehit var ve yazdığın yoruma bak. Bir gram üzülmemişsin belli.
Şehitlere tabi ki üzülüyorum. Üzülmeyenler "birkaç tane şehit var" diye açıklayanlar ve destekçileri. Ama bir geriye dönüp bakmak lazım, bu şehitler neden verildi? Suriye bize bir tehdit miydi? Madem teröristlerin ülke sınırında devlet kurmaları problem, neden RTE sınırdaki 1 milyon Suriyeli'yi ülkeye sokmayı değerlendiriyor? (Sınırdaki 1 milyon Suriyeli'lerin çoğu savaşta silah tutmuş kişiler.) Madem amaç bu teröristleri etkisiz hale getirmek, bu 1 milyon Suriyeli'yi sokma çabası niye? Ülkeyi yönetenler sizin dediğiniz pkk'lı köpeklerle zamanında "masaya oturacağız" diyip "Sayın Öcalan" diyince kimsenin sesi çıkmıyor. Sonra şehit verince katil yabancı güçler, bayılıyorum gerçekten bu yorumlara.

Adam Atatürk'ün çizdiği sınırlar içinde buralar da var diyip başka bir ülkeyi kafasına göre karar almadan işgale gidiyor, sonra ben alçak oluyorum

melihars28 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendimize ait ülke toprağı olmayan yer bizim kara sınırlarımızı tehlikeye aldığı için olabilir mi ?
Katil Rusya bunu kabul etmek sizin için zor mu ?
Kendileride bunu bilmeseler bu kaçak açıklamayı mı yapacaklar ?
Doğru ya pardon girmeseydik...
Sizin gibi insanları değil ülkeden neyse ban yemeyelim.
Sınırları koruma operasyonu değil ki bu? Direk savaşa girdiler, çarpışıyorlar. İlk yapılan barış harekatıyla alakası bile yok. Yoo açık açık diyebiliriz Katil Rusya diye. Ama geçerli izinler ve gerekli sebepler olmadan o askerleri oraya yollayanların hiç mi suçu yok?