Çok değişken birşey bu ne yapacak hangi alt yapıyı kullanacak hazır sistemi mi editleyecek?
%80 opencart veya türevleri hazır bir sisteme tema giydirecek, istediğiniz extra şeyler içinde modul yazacak. Tabi siz ilk baktığınzıda opencart olduğunu anlamayabilirsiniz
3-5 bine burda yaptırırdınız yazık olmuş.
Kusura bakmasınlarda kimse sıfırdan e-ticaret sistemini de 10 bine yazmaz hayal de kurmayalım şimdi (tabi sağlam bir sistemden bahsediyorum, üstün körü 2 günde de yazarlar)
Tabi serbest piyasa, örneğin ben bot yazılımları yapıyorum 500 tl altı yazmıyorum (c#) - php ile 100 tl ye yazıyolar forumda genelde.. Yani herkesin fiyatı farklı az veya çok demek bize düşmez hayırlısı olsun
Zaten bunlar wordpress gibi komple hazır bir sistem olmayacağı için sonradan bozulma da yapmaz kodlarla oynanmadığı sürece. Wordpress'e 2 günde bir güncelleme geliyor bişeyler eklentiler patlıyo vs

Ek olarak, arkadaşlar şirket filan demiş 30k 100k'lar havada uçuşuyorda,
Orası şirket kardeşim, git bireysel referansı iyi olan adama yaptır şirketin 50k 1 hafta dediğine, adam 10k 1 ay desin, az bekle nolmuş Şirket olunca zaten +20 milyar fiyat artıyo