CenkEvcen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar kesinlikle isim vermeyeceğim bu konuda olayı anlatacağım bundan 5-6 ay önce bir müşterimiz organik takipçi satışı için bize ulaştı ve 10k sipariş geçti 10k bittikten sonra sayfasını çekiliş sayfasını çevirdi başta mizah sayfasıydı çekiliş sayfası kasmayacağımı bildiği için böyle bir taktik uyguladı kendince.

Hadi konumuzda böyle bir uyarı yoktu diye bu arkadaş ceza almadı.

Hemen peşine farklı bir organik takipçi kasan arkadaşımızada aynısını yaptı ve bu sefer kanıtlanmasına rağmen yine ceza almadı. Konu uzadı gitti detaylar atlandı.
Bu kişinin sektörle yakından uzaktan ilgisi yok hiç bir bilgisi yok üstüne gitmiş aktif çekiliş sayfası diye yine forumdan bir arkadaşa bot sayfayı 7.5kdan satmış yazık günah.

Şimdi gelmiş yılların deneyimi yılların bilgi birikimi sloganlarıyla e-book satıyor çekilişle alakalı hangi birikim hangi yıl? Sen ne kazandınki bu sektörden nerden geldi bu bilgi birikimi?
7.5k yı koydu tabi koyduğu gün gelmiş 10k param var ne iş yapabilirim diye foruma konu açan kişi yılların bilgi birikiminden bahsediyor tecrübeden bahsediyor.

Bu sektörde en bilgili kişilerdenim ben e-book çıkarmıyorum adamın bilgisi sıfır e-book çıkarıyor ordan burdan duyduğu şeylerle.

Siz ne diyorsunuz bu duruma anlattıklarımda 1 kelime bile ekleme yapmadım olduğu gibi yansıttım.
Basın - tradeyi ve belirtin