jRMix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hijyenik ürünlerde 14 gün şartı geçerli olmuyor. Üründe dediğiniz gibi hijyenik sonuçta saçta kullanılmış kabul olmaması normal gibi geldi.
Hijyen acisindan düşünürsek eğer böyle bir şey olsa neden iade talebi oluşturup alıyorlar. Bu ürünün iadesi yok desin o zaman?

Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başkasının saçına vurduğu şeyi habersiz bir şekilde saçınıza vurmak ister miydiniz hocam?

Prosedür bu şekilde işliyor bazı ürünlerde bildiğim kadarıyla.
Prosedür bu üründe geçerli ise hiç iade almasın o zaman? İade alıp ürünü kontrol edip bana geri gönderiyorlar hocam. Ayrıca ürünü denemeden almak saçma değil mi?

lionking42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi tanimiyorum, lutfen yanlis anlamayin. Fakat kisisel urunlerde bende iade alinmamasi taraftariyim. Urunu fise takarsiniz calismaz, o zaman haklisiniz. Ama 10 gun boyunca kafanizda kullandiginiz bir urunun iade alinmamasi bence dogru. Biraz empati yaparsaniz sizin de boyle dusuneceginize eminim.
Teşekkür ediyorum hocam yorumunuz için

Mekansiz1212 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüketici haklarına basvur

murattunc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin kullandığın bu ürünü, ne yapacak bu esnaf... onu hiç düşündün mu? İade edemez çunku bozuk degil ! Başkasina satamaz etik degil..Onun yerine koydun mu kendini?
Ne yaparsa yapsın banane hocam. Beğenmedim iade ediyorum. O zaman baştan iade edebilirsiiniz deniyecek. 14 gün içinde iade edebilirsiniz yazıyor sözleşmede bu maddeyi silsinler o zaman.

yEmreozc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 gündür kullanıp iade etmek nedir. Gerçekten gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Gülün hocam. Teşekkür ederim yorumunuz için

iLHANENGiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığın günde deil +10 gun kullanıp ancamı farkına vardınız 11.gunde iade etmeyi düşündünüz. Değişik şahsım adına söyliyim bende olsam almam geri.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer 14 gün süresinde değişme hakkı kapsamına giren bir ürün ise başvur bence. Mecbur iade alacaklar, başka yolu yok. Bu arada boş konuşan arkadaşlara aldanma, kişi kendinden bilir işi.
Teşekkür ediyorum hocam yorumunuz için çok saolun.

Tüm arkadaşlara +R10 verilmiştir. Yorumlarınıziçin teşekkürler tekrardan.