EVETTT YAZ GELİYOR...
-
Bu sezon için çok güzel bir gelişme oldu. R10'dan daha önce evi kiralayan çok beyefendi bir arkadaşım bana daha ilanı açmadan ulaştı ve ailesi ile evi bu sene kiralamak istediğini söyledi.
Yalnız ona da 14-21 ağustos uyuyormuş bu durumda kıramadım hatır önemlidir. Verdik velhasıl. İsmini izinsiz yazamıyorum ama tutan arkadaşlar ilk mesajda mevcut onlardan biri. Kendisi dilerse mesaj ekleyip söyler ben tuttum diye.
-
Arkadaşlar bu sezon için 21-28 ağustos haftamızı açalım konumuza yine. Bu yaz kendim gidemeyeceğim bu durumda. Neyse güzel ülkemizde Korona morona salgını olmazsa gidecek yer elbet bulunur.

-
Evin resimleri ve daha önce giden arkadaşlarımın kardeşlerimin yorumları konuda var. Hatta bir video dahi mevcut.
-
Geçen sene 1300dü bu sene 1575 TL. Bu enflasyon ortamında gayet normal eklemişler.

-
İlgilenen arkadaşlar bana buradan veya özel mesaj ile ulaşabilirler. Her tür soru/cevap ödeme vs. konuşuruz.
Lütfen başka tarih sormayınız. Bir de vazgeçecekler kendinden emin olmayanlar son dakikada izin alamayacaklar nişanlısı kız arkadaşı ekecekler vs.ler yazmasınlar. İade yok çünkü siteye ödeme gönderiyorum ve zaman da daralıyor bir yandan. Söz konusu fiyat lebi derya bir otel odası tutsanız 2kişilik odaya 2 günde ödeyeceğiniz fiyattır. Ki 3 kişi veya 4 kişi giderseniz düşünün hesabı. 
-
Bakalım kime nasip olacak bu yaz Bodrumda tatilimiz?

Bu sene itibarı ile bu tatili R10dan kullanacak dostlar belli oldu arkadaşlar.
-
2021 de tekrar bu başlıkta muhabbetle görüşmek üzere.

-
https://www.r10.net/members/84319-akinustunbas.html arkadaşımız evi tuttu , keyifli ve mutlu tecrübesini dönüşte bu başlıkta paylaşır sizlere.