crooper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Orta düzey php biliyorum demişsiniz fakat wordpress öğrenmek istiyorum demişsiniz. çelişkili bir durum. keza orta düzey biliyorsanız wordpress codex ile sadece basit eklentiler yazmaya başlarsınız, çunku wordpress bir dil değil, bir kütüphane. Php üzerine, classlar, abstractionlar, SOLID development konularına yogunlaşmalısınız gibi duruyor sanki.
udemy kurslarının 90% 'ı beginner giriş seviyesi. Wordpress eklenti kursu alırsınız. Wordpress nedir, nasıl indirilir den başlarlar. Tam siz ha burası aradığım yer dersiniz kurs biter. Şahsi görüşüm az çok işten anlıyorsanız ya da iyi bir youtube izleyiciyseniz udemy çöp. php, wordpress gibi konularda youtube yeter fazlasıyla.
Diğer bir tavsiye kod okumak. Bir kutuphaneyi alıp kullanmak değilde source kodu indirip napmış bu adam diye bakmalısınız.

youtube wordpress plugin development diye yazın. İngilizceniz yoksa bence php ye ara verin, gidin o vakitte ingilizce öğrenin, stackoverflow un ingilizce olduğu bir dünyada ingilizce bilmeden yazılımcı olmak, profesyonellikten uzak. Şahin yaparsınız ayağınızı yerden keser. Bugatti ile uçamazsınız.

not: şahsi fikirlerimdir, katılıp katılmamak sizin.
Estağfirullah hocam katılıyorum size. üc dili artı 2 kütüphaneyi(bootstrap, jquery) %30 olarak biliyorum iki tane proje yaptım ama kendim için fakat sarmal kod yapısı yerine biraz daha profesyonel olmak için Bu bilginin yetersiz olduğunun farkındayım. İngilizcem okuduklarımı anlayacağım kadar var çat pat çeviri ile ama listening yapamam. Teşekkür ederim yorumunuz için

omercelikten adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İngilizce varsa udemy üzerinden güzel kurslar var wordpress theme development diye aratabilirsin. Türkçe ben pek beğenmedim olanları, 2-3 ay beklersen ben yayınlayacağım
Teşekkürler kaliteli olduktan sonra her tülü öğrenmek isterim tecrübelerinizi.