ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizlanman hakkinda yazdim sadece.. Saldirmak icin degil. Uslubum pek iyi degil o yüzden sahsina karsi saldiri olarak düsünme diye belirttim..

Sana kimse zorla angular kullan react kullan demiyor.. Ama isi kolaylastiriyorsa onlar tercih edilir, edilmesi bir cok acidan mantikli bunlarin detayina girmeye gerek yok..
ben 15 yildan fazladir yazilim + elektronik ile ugrasan, isvicre'de 3 üniversiteden computer science'dan yüksek lisans sahibi, yazilim ve IoT app mühendisi ve isvicre'de kendi yazilim sirketi olan her hangi biriyim..

kolay gelsin
kardeş sen mevzuyu yanlış anlamışın. sızlanmak acizlerin işidir ben sızlanmıyorum. bence bakış açını değiştir. yurtdışında kaldığın için türkçeyi biraz yanlış anlamaya meyillisin anlaşılan. kimse senin gibi sızlandığımı falan söylemedi türkiyede. sidik yarışına girmenin de bi alemi yok senin açtığın şirketi herkes açıyor ben de açtım başkası da açtı şirket açmak o kadar zor birşey değil. bana zaten kimse şunu kullan bunu kullan demiyor ben kendi tercihimi yapıyorum. react uzmanı olduğumu söylemiştim. gereksiz yere yeni icatlar çıkarıyorlar bunlar da sektörü kötüleştiriyor diyorum sadece hepsi bu. daha fazla konuyu başka taraflara çekme. sana isviçrende başarılar dilerim kardeşim.