Arkadaşlar, malum adsense de türlü trülü zorluklar çıktığı için artık farklı reklam şirketlerine yönleniyoruz. Bende ezoic firmasını denemeye karar verdim ama bir türlü bütün işlemleri bitiremedim. Alt tarafta yapılması gereken işlemler belirtiliyor. Ben reklam testini ayarlayın kısmında takılıyorum. diğer 3 seçeneği hallettim ama reklam birimleri sitemde nasıl aktif olacak bilemedim ? Ayrıca kodları nereden alıyoruz düzenliyoruz onuda göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.

Sitenizi Entegre Edin. Birkaç kolay seçenek arasından seçim yapın. Başlamak için gerekli. (bu adımı zaten tamamladınız mı? burayı tıklayın.)
Tüm Özellikler için Gerekli

Reklam Testini Ayarlayın. Ezoik reklam birimlerini sitenize yerleştirin ve reklam konumlarını hemen test etmeye başlayın. Para Kazanma için Gerekli

Google'ın Ad Exchange için başvurun. Sitenizde bGBM reklamlarını etkinleştirmek için dünyanın en büyük reklam alışverişine katılın. Para Kazanma için Gerekli

Ezoic'i açın. Ezoic Platform'a gitmek istediğiniz trafik yüzdesini seçin. Para Kazanma için Gerekli