Sadece bir kaç yanlış/kötü tecrübe edinmişsiniz sanırım, dmca ile alakalı bahsettiğiniz suspend sunucu tarafında ise, firmasıyla alakalı yanlış bir seçim yapmanızdan kaynaklı.
Eğer cloudflare dan bahsediyorsanız sadece free plan sitelerde bahsettiğiniz ban problemi yaşanabiliyor fakat pro planda henüz bir problem yaşamadık. Sadece cloudflare için geçerli değil herhangi bir şeyi ucuza/bedavaya getirmeye çalışan her insanın bir takım problemler yaşaması olası zaten.. Rakipleriniz tarafından belki çok fazla şikayet saldırısına uğraşmış olabilirsiniz.. Ayrıca belirtmek isterim ben sadece yazılım satıyorum. Cloudflare ile alakalı herhangi bir garanti veya hizmet sunduğumu belirtmedim.
Elbette cloudflare veya herhangi başka bir cdn servisi kullanmanın avantajı çok fazla, yazılımı satın alan müşterime dilerse araya ister cloudflare ister başka cdn servislerini sokmasında yardımcı olabilirim tamamen isteğine kalmış bir durum.

Ayrıca belirttiğiniz değerlerin en azından pro plan için doğruyu yansıttığını düşünmüyorum, hatta bir müşterimin cloudflare panelinden bir görüntü ekliyorum. Herhangi bir trafik/limit problemi de yaşamadık videolar cdn üstünden oynatılmaya da devam ediyor.
Bu arada yazılımı satın alacaklara ve cloudflare kullanmayı düşünenlere riskleri önceden bildiriyorum.

Yazılımı kullanan 20 üzerinde müşterim var, aralarında diziyo ve daha yüksek hitli, vanlong streamdan geçiş yapan yapan, daha yeni bu işlere atılmış siteler de mevcut. Herhangi bir problem yok şimdilik çok şükür..
Müşterilerimin net olarak hitlerini bilmiyorum, bu tarz konular ile sunucu işlerine bakan kişi ilgileniyor o yüzden kendisine sordum ve bir sitede anlık 2k hit gördüğünü söyledi.

resim linki kırılmıs: