Laniakea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dinlerin anlattığı insanlık tarihi en fazla 5 bin yıl geriye gidiyor. Göbekli tepe 12 bin yıllık.

Cennetten gelen yok. Cennete giden de yok. İnsanlık dünyaya uzaydan gelmiş olabilir dedim. Bunun kanıtıda 1950'de başlayan fiziki uzay araştırmalarında 70 yıl içerisinde Aya ve Mars'a kadar gitmemiz.70 yılda bunu yapıyorsak 700 yılda veya 3 bin yılda ne kadar ilerleyeceğimizi bir düşün bakalım.

Bu Marsta bulunan bir krater içinde su bulunuyor. Su eşittir yaşam demektir. Sence insanoğlu oraya gittiğinde ne oluyor? İnsan mı? Onların gözünden uzaylı mı?
İnsanlar uzaya gidince uzaylı mı oluyormuş .
Ben Kayseri'ye gidince Kayserili mi oluyorum 😂😂 Al sana düz mantık (Hastayım bu düz mantığa )

Alman araştırmacı o dediklerini İncil ve Tevrata göre söylüyor buna göre senin dediğin olayda çökmüş oluyor.
O kadar araştırma yapmış uzman adam hemde İncil ve Tevrattan örnek verdiği halde onların 5 bin yıl insan ömrü var dediğini bilmiyormuş öyle mi . Git o adama sor diyeceğim de ölmüş adam . (Birde şu yaş tayini yaptıkları hesaplamalarda dış etkilerin olmadığı kabul edilerek yapıldığını unutmayalım. Bu da senin 10 bin dediğin şeyin 2 bin bile olacabileğini de gösterir. )