1.adım;
Seçiceğin ürünün düzenli olarak satılabilcek, devamlılık sağlayabilcek bir ürün olmasına dikkat etmelisin. İnsanlar şunu demeli "Ya benimki bitti gene almalıyım" "Bir tane daha istiyorum"
2.adım;
Ürünün bozulabilir bir ürün olmaması gerekli, iade işlemi hem uğraştırıcıdır hem zordur heleki elinde reklam maliyeti çıkarıcak paran var fakat dropshipping yapıcağım diyorsan iade yemeyeceğin bir ürün seçmelisin.
3.adım;
Ürünün kargolamada sıkıntı yaşatmaması gerek kargodayken parçalanmaması zarar görmemesi gerek teknolojik alet olunca gümrüğe takılmaması gerek.
4.adım;
Satış yaparken şunu iyice aklına yerleştirmelisin "Ben satıcı değilde müşteri olsam ne alırım" bu yüzden biraz bakmalısın mesela kendi yaşıtım olan gençler üzerinden örnek vericem. Sweatshirt, ayakkabı, bandana, t-shirt, cap, kulaklık tamamen modaya yönelik kitle yönetim ve kitle kontrol olayını iyice ezberlemen gerek bunu öğrendin'mi hangi ürünü hangi insan satın alır tahmin edebiliyorsun.
5.adım;
seçeceğin üründe şuna iyi değinmen gerek "az kâr marjı yüksek satış oranı" yada "yüksek kâr marjı düşük satış oranı" bu 2 sindede ortayı tutturursan 10 numara 5 yıldız.
6.adım;
satış stratejinde indirimleri düşünmen gerek indirim yaparken zararına değil gene kârına olcak şekilde satış yapman gerek (kazara bir ürüne %60 indirim dersen kazandığın %50'lik kârın gider ve %10 zararına satarsın)
7.adım derken konuyu okuduğumda 4.adımdan sonrasında kazara e ticaret tecrübelerini aktarırmısın yada bilgilerini aktarırmısın diye kafam yazıya gitti kusura bakma ben ürün tavsiyemi vereyim eğer dropshipping yapıcaksan aliexpress to world şeklinde tüm ülkelerde genç kitleyi seçip sweatshirt ve ayakkabıyı kombin halinde satabilirsin. Onun dışında türkiyeye satış yapıcak isen gündemleri takip etmelisin hangi ürün high rate satılıyor onu fark edersen o ürünü daha uygun tedarikçiden alıp satarsın örnek high rate satılan ürün bizim ülkemizde sweatshirt ve ayakkabı ile eşofman kombini aynı şekilde, gençler tarafından çok ilgi gören ve rağbet görülen bir seçim.
bir konu görüp konudan da büyük bir tavsiye metni yazmak ne iyi insanmışsın sen be 💎😊