Merhaba arkadaşlar komik bir olay yaşandı durum nereye gider diye size sormak istedim. Bir tanıdık vasıtasıyla rent a car firması benden web sitesi istedi ödeme iş sonu dedi tamam dedik yaptım 2 hafta içinde teslim ettik 3 kere ofislerine gidip web sitesinin kullanımını gösterdik sonra dedi ki ''Benim yeğenim üni bitirdi o işlerin başına geçmek istiyor siteyide o yapacakmış'' Bende dedim tamam yapsın ben parayı alayım. ''Ne parası?'' ''Seninle daha sonra tekrar çalışırız'' ''Almadığımız sitenin parasını mı ödeyeceğiz?'''

) diyince maalesef elimde de bir şey olmadığı için tartışmayı gereksiz görüp tamam diyip görüşmeyi sonlandırdık. Aradan 1 yıl geçti maillerini ben kurmuşum maillerinde sorun yaşanmış bana döndüler mailler sendeydi bize geri ver çok lazım dediler yandex kayıtlı kendi panelimde. Dedim sizinle çalışmıyorum yardımcı olamam. Sonra ısrarlı bir şekilde fiyatı neyse verelim uğraştırma işimiz var diyerek ısrarlara devam edince bende dedim tamam 400 tl ye ilgilenirim. Tamam dedi yolladı sonra kurum yandexe bağlanıp ona ait kurum mailini firma maillerine yetkili olarak atadım iş benden çıktı. Sonra beni aradı diyor ki bizim diğer maillerimiz nerede bize yedeklerimizi gönder. Dedim o benim sorumluluğumda değil hesabı istediniz yardımcı oldum girip maillerinizi oluşturun. Sonra küfürler, şantajlar dolandırıcısınlar, sabah ilk iş mahkemeye vereceğim lafları, fatura kesmedin falandı filandı bir ton hakaret. Sizin düşünceniz nedir arkadaşlar bu konuda? Ben miyim haksız yoksa eden bulur hesabımı olmuş

) Mahkemeye verecekmiş birde. Bu hırsız kılıklı hak yiyen adam bişey yapabilir mi?
Hocam tamamen haklısınız hiçbirşey yapamaz. En kötü ihtimalle 7 8 ay sonra ifadeye çağırırlar verirsin ifadeni birşey çıkmaz