kaç yıllık mühendissin bilmiyorum ama üniversitede 3 mühendis benim sayemde geçti bir öğretmen de benim sayemde okul birincisi oldu. teknik eğitim fakültesi mezunuyum ve şuan bizim hocalar yazılım mühendislerine ders veriyorlar. benim diplomamda öğretmen yazıyor seninkinde belki mühendis yazıyordur. ben de devre tasarladım ben de karnough haritasıyla işlemci tasarladım ben de csharp gördüm ayrıca oturup kendim java öğrendim üniversitede. mühendislik için bir yıl daha okumam gerekiyordu ama gerek duymadım. özel sektörde diplomaya bakmazlar ne yaptığına bakarlar. hem akıl veriyorsun hem de şahsına yönelik saldırı gibi anlama diyorsun bunu da anlamadım kardeş. bandrolünde mühendis yazması seni üst düzey yönetici falan yapmaz.
daha iyisi meselesine gelince her framework veya dil alternatiflerinden artıları yada eksileri vardır. react, angular, vue hepsi aynı işi yapıyor ama özellik olarak ayırınca birinde artı olan özellik diğerinde eksi. ayrıca yazdıklarımdan huaweinin herşeyi sineye çekmesi gerektiğini nasıl çıkardın anlamadım. şirketler başka şirketlerin baskısı altında kalmamalı tabiki ben bundan bahsetmedim. şimdi yarım saat daha yazardım ama işim var o yüzden kısa kesiyorum.
sizlanman hakkinda yazdim sadece.. Saldirmak icin degil. Uslubum pek iyi degil o yüzden sahsina karsi saldiri olarak düsünme diye belirttim..
Sana kimse zorla angular kullan react kullan demiyor.. Ama isi kolaylastiriyorsa onlar tercih edilir, edilmesi bir cok acidan mantikli bunlarin detayina girmeye gerek yok..
ben 15 yildan fazladir yazilim + elektronik ile ugrasan, isvicre'de 3 üniversiteden computer science'dan yüksek lisans sahibi, yazilim ve IoT app mühendisi ve isvicre'de kendi yazilim sirketi olan her hangi biriyim..
kolay gelsin