MGurgan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşünce tarzın çok yanlış, mesela o bana ticaret puanı vermedi, bende ona puan vermedim ve ardından eksi ticaret veya nötr kullanabilir miyim diyorsun. O adam da belki o bana ticaret puanı vermedi ben niye vereyim diye düşünmüştür ama bunun sonucunda eksi ticaret veya nötr kullanayım diye düşünmemiştir. Çünkü mantıklı düşününce ne ben ne o ticaret puanı vermedik burada suç varsa ikimizde suçluyuz şeklinde düşünmelisiniz. Çözüm olarak ikinizden biri ilk adımı atip ticaret puanını verir ardından diğeri dönüş yapar olduda yapmadı o zaman iletişime geçersiniz. Burada bunu sormak yerine ticaret yaptığın kişiye ticaretimiz olumlu geçti senin açından da olumlu ise karşılıklı ticaret puanı verelim deseydiniz daha hızlı sonuç alırdınız.
Hocamm 1 aydır r10'dayım. sistemi kavramaya çalışıyorum demiştim zaten. Heralde önceki mesajları okumamışsınız. Öyle yapıcam demiyorum soruyorum sadece. Zaten son dediğiniz cümledeki gibi ticaret puanı verirsen sevinirim diye yazmıştım bu konuyu açmadan önce. Burada söylediklerim yapacağım şeyler değil, ticaret puanını öğrenmek içindi.