Merhaba, herkese iyi çalışmalar.

BURADA bulunan SiteSpy isimli analiz scriptinin kurulu olduğu bir web sitemiz var. Bu scriptin tam anlamıyla çalışması için Google analiz APIsi/APIleri, MOZ API, Facebook analiz API, Bitly API vb. gibi apilerin tedarik edilip panelde hazır alanı olan ilgili yerlere konulması gerekiyor. Yoğunluğumdan dolayı fırsat bulup, bir türlü API'leri tamamlayamadım. Ayrıca Türkçeleştirme de yapılacak ama onun acelesi yok yavaş yavaş ben yapıyorum.

Dolayısıyla benim kullanıcıadı@gmail.com şeklinde, sırf bu işlerin tamamında kullanılmak üzere vereceğim e-posta adresi ile API alınması gereken tüm yerlere (facebook, MOZ, Bitly vs.) üye olup site analiz scriptinde çalışacak gerekli API'leri tedarik edecek, iş bitiminde bu yerlere ait üyelik bilgilerini (giriş kullanıcı adı, şifre vb. gibi) bana bildirecek birinin yardımına ihtiyacım var.

Herhangi bir yazılım veya kodlama söz konusu değildir, sadece ilgili sitelerden kayıt yapıldıktan sonra alınan API keyler resimde görülen alanlara yapıştırılacaktır.

Şu an halihazırda Facebook, MOZ API'leri mevcut ve çalışıyor ancak biri benim şahsi x mailinden biri yine şahsi y mailinden alınma, ben bu şekilde istemiyorum, istediğim, tüm işlemlerin tek maile ait kullanıcı hesaplarıyla sağlanmasıdır. Bu işlemi yapabilecek, SiteSpy scriptine veya bu tarz analiz scriptine hakim kişiler istedikleri fiyat ile birlikte PM gönderiler ise, fiyat / performans değerlendirmesine göre bu işi yaptırmak istiyorum. İş ortada, zamansızlıktan yapamıyorum, dolayısıyla çok çok abartılı rakam söyleyecek arkadaşlar hiç PM göndermezler ise daha iyi olur diye düşünüyorum.

NOT: Birde bu gerekli API hizmetlerinden ücretli olan var mı, var ise o konuda da bilgilendirilmek isterim. Benim bildiğim MOZ ücretli ancak ücretsiz / limitli versiyonu olduğunu da duydum.

Scriptin %80'i Türkçe, geriye kalan %20'yi (bu iş birlikte) Türkçeleştirmek için de makul olması kaydıyla fiyat teklifi veren olursa, değerlendiririm.
Şimdiden teşekkürler.