Merhaba arkadaşlar, başımdan geçen bir anımı paylaşmak istiyorum. Ortalama 5-6 yıl olmuştur.
X yerde bir arkadaşım çalışıyor bazen yanına gidip öyle hamburger falan yiyoruz. Diğer arkadaşım ayran içiyor, bir çok şey bedavaya yiyoruz içiyoruz yani.
Heralde cumartesi veya pazar günüydü hafta sonuydu. Yine gittik tabi bu sefer fasıl gibi bir şey var ooo abiler hoşgeldiniz beş gittiniz. Şimdi içerdeki bizim arkadaşımız sonuçta bizim masaya ayrı ilgileniyor.
Neyse yanımızdan çaycı hüseyin geçti, selam verdi oturdu. Anlam veremedik ama selamını aldık tabi tanıyoruz sonuçta tanımasakta önemli değil.
Masamız güzel ama nasıl güzel biliyor musun

neyse ben hamburgerimi yedim, arkadaşım ayranını içti. Çaycı abimiz de ayran söyledi 2-3 bardak içti. Sonra onun oturduğu yerde bir kargaşa oldu. 5-6 dakika sonra arkadaşım geldi. Tabi bu 2-3 bardak süre zarfında bizim masa şenlik, curcuna. "Kanka dedi bu sıkıntı çıkartıyor, masanızı değiştirir misiniz? Değiştirmeseniz de problem değil bir şekilde çeviririz biz." Dedim niye la noldu hayırdır o nerde biz nerdeyiz, onun yaşı kaç bizim yaşımız kaç, o kim biiz kim? gibi söylendim ona.
Arkadaşımda ayran içince şaşırıyor moruk dedi. Neyse bizde yemeğimizi yedik, dedik şimdi kalkıp gitmeyelim ayıp olur. Masamızı değiştirdik, keyfimize baktık, çıktık gittik.
Başımdan geçen bir olaydı. Yazınca iyi oldu. Herkes ayran içebilir, oral yoluyla düzgün bir şekilde aldıktan sonra hiç bir problem olmayacağı kanaatindeyim. Artık bizi çok mu böyle zengin gördü ya da ne bilim bizi baya böyle iş adamı falan mı sandı bilemedim. Halbuki cep delik, 50 kuruş paçamızdan düşüyor.