ozcanmertcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam fotoğraf satma işini açabilir misiniz biraz kendim fotoğraf çekiyorum çünkü

Telefonunuzun kaliteli olması gerek yada kameranızın hocam ardından isede shutterstock contributor üyeliğiniz olması gerek.
Shutter stock fotoğraf alış verişinin en çok döndüğü piyasadan birisi bilinen özellikle yabancı ağırlıklı fotoğraflarınız 0.25 dolardan kişi başına satılır günlük 30 satış rakamı minimum tutturduğunuzda 46 lira günlük sabit kazanç elde etmeye başlarsınız bu bahsettiğim minimum satış rakamı sadece en hafif rakam yoksa normal bir hobi olarak yapıp bu işi kaliteli yapan kişiler günlük 350, 1000 gibi satış rakamlarını yakalayabiliyorlar

bildiğim kadarıyla otomatik fiyatlandırma sistemi vardı eğer kendin fotoğrafına değer biçip satabiliyorsan denemen gerek shutterstock'u kullanmak istedim fakat profesyonel makinam veya kameram yoktu arkadaşlarımın çektiği fotoğrafları yüklemeyi denedim oda olmadı sebebi ise fotoğraf yüklemek için belli kuralları var odak olayı nesne olayı vs. Bilgisi olanın girebilceği bir iş ve deli para kazandırır