Küçük bütçeyle (150 tl) instagram dropshipping (tr on tr)
pin to pin hazır site hazır adsense (500-800 tl civarı)
Biraz daha idareli bütçe ilede shopify dropshipping (3.000-10.000 tl)
Sermayesiz olarak, makale yazarlığı, youtube, ivr, c2'den abazaları, tinder abazaları, instagram reklam al sat, twitter finansal köleler, coin dropları toplamak, bulut madenciliği, oyun siteleri ile para kazanmak, görev siteleri ile para kazanmak, film ve dizi çevirmenliği yapmak, fotoğraf dekup edip satmak, amazon associates satış ortaklığı, blog yazarlığı, lol hesap kasımı yapıp satmak (unrank 30 level hiç hero alınmamış hiç kasa açılmamış hiç küre açılmamış hesaplar 40 tl ediyor kendim sattım daha önce), tanıtım videosu hazırlayıp satmak, internet hızı yüksek ise upload download işleri ile para kazanmak (insanların filmlerini siteye yükleyebilirsin), video montajcılığı, grafikerlik, web site açıkları tarayıp site sahiplerine teslim edip gift almak.
Legal olmayan işler; cc kart ile mal alıp satmak, cc kart bakiyesini dolar'a çevirip türkiyeye sokmak ve tl'ye çevirmek (Aklımda bir fikir var denemeyi düşünmüşümdür bu konuda hep ama sonra cc bu olum hak yemek dediğim için uzak durdum bu işlerden), idda ile gelir elde etmek, mobil rat ile şantaj ve hırsızlık yapmak, pc rat ile aynı şekilde şantaj ve hırsızlık yapmak, web site açıkları tarayıp bu açıkları underground'ta parayla satmak, mobil uygulama yapıp illegal reklam çekmek, banka hesabını yurt dışındaki kumar sitelerine kiraya vermek,
real life'de para kazanmakta güçlük çekiyorum çünkü işe giremiyorum iş arıyorum ve aklımda daha çok yöntem vardır ama yeni uyandığım için yada unutmuş olabilirim