NivuSosyal güzel bir yazılım, domain gayet güzel fakat google sıralamasında biraz handikaplı olabilir. Bu sektörde para kazanmak, Adwords ve sürekli müşterilerinize bağlı.
Evet dediğiniz gibi Nivusoft yazılımını kullanmaya karar verdim, Yorumunuz için teşekkürler.
io uzantısı genel olarak kripto para projelerinde kullanılan uzantı olsa da tek kelime olması, söyleniş bütünlüğü ve akılda kalma açısından güzel. Tek eksisi yenileme ücreti gibi. Proje tutarsa zaten o da devede kulak kalacaktır. Şahsen aynı şekilde bir proje yapacak olsam, ben de bu alan adını düşünmeden alırdım. Hayırlı olsun.
Kaliteli hizmet sunulması durumunda kemik bir müşteri kitlesi oluşur zaten. İşin google tarafı da halledilirse önü açık bence. Burada önemli olan müşteri memnuniyeti. Bence buna odaklanmalısın hocam.
Ayrıca io ile ilgili bilgi verelim.
Girdi/Çıktı kısaltması olan . io; yeni başlayanlar, mühendisler, kodlayıcılar ve bu alana genel olarak yoğun ilgi gösterenler için popüler bir alan adıdır. Aslında İngiliz Hint Okyanusu Toprakları'na yönelik bir ülke kodu alan adı olan . io, çok kısa bir alan adı arayan kişiler için de yerinde bir seçimdir.
Kaynak: Godaddy
Bilgilendirici yorumunuz için teşekkür ediyorum.