Öncelikle geçmiş olsun diyor, ileride de benzer sorunlarla karşılaşmamanızı diliyorum.
Bu tür sorunlarda;
Başlıca şu soruların önem arz ettiğini düşünüyorum.
1. İş tanımı son derece açık ve boşluk bırakmayacak ölçüde mı?
2. İşi alan kişiden iş için süre bilgisi ve iş akışı ile ilgili yol haritası hakkında söz alındı mı?
3. İşten cayma / maddi / manevi kayıplarda herhangi bir yaptırım bildirimi önceden bildirildi ve kabul edildi mi?
Ayrıca bir işi vermeden önce işe talip olan kişinin r10'da trade bilgileri oldukça belirleyici oluyor. İş verirken tradeleri incelemenizi öneririm.
İyi forumlar dilerim.
Teşekkürler dilerim. Evet hata olmaması gereken bir işti ve nerdeyse 2.5bin izlenme kaybı yaşadım yani giriş-çıkış yapması. analytics içinde ne kadar önemlidir bunu herkes bilir zaten. Daha sabahın erken saatlerinde bu kadar izlenme aldım öğlen ve akşama doğru bu sayı 10 katına çıkıyor. Bu dizi sayesinde nerdeyse bir günde 20k izlenme alıyorum. Ve kelimesinde en baştayız, şuanda da hiç kimse kalmadı çoğu kişi okulunda çoğu kişi işinde yapılmayacağını belirtseydi çevirmenlik için yazan başka kişilere iş verirdim.
@Hero; Hocam şuan anlık online sayısının %80i o diziden gelen hit ve hemen çıkıyorlar düşüş sağlamaktayım.