umut0234 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TurkNet 120TL ye kadar cayma bedelini ödüyordu.Bi arayıp konuşun oradan hız testini vs. sorgulatın.Hem taahhütsüz hemde turktelekomun verdiği hızdan daha iyi.Bir de millenicom vardı farklı sağlayıcıdan geçişte cayma bedelini belli miktara kadar ödüyordu.

2 sene TurkTelekom kullandım.16Mbps'ye kadar olan paketi kullanıyordum.Aldığım hız maksimum 6-8 mbps arasında değişiyordu.Santrali aradım santrale gittim müdürlükle konuştum fakat altyapımın 10mbps üstünü desteklemediğini söylediler.Peki 10 verin o zaman dedim.Vereceğiz fakat santrale uzak olduğunuz için 8 9 alırsınız dediler.(sözde yükseltme yaptık ama hız değişmedi.)Sözleşmemin 23. ayında gittim taahhütümü iptal ettim.(sabır sabır bir yere kadar)
50 tl civarında cayma bedeli çıktı.TurkNet'e geçtim.Şuan TurkTelekom'un verdiği hızın neredeyse 2 katını alıyorum.Birinci ayım dolmak üzere hem de altyapımın yakın zamanda yükseltileceğini ve altyapı yükseldikçe paketin maksimum hız sunacağını söylediler.Kopma vs sorunu yaşamıyorum.

Sana önerim Millenicom ile TurkNet'i araştır.Bu ikisi de gayet iyi.
Turk Telekomdan TURKNET'e geçen birisi olarak bir düzeltme yapmak istiyorum. TURKNET 120 TL'ye kadar cayma bedelini ödemiyor. Siz cayma bedelini ödüyorsunuz, TURKNET ise 120 TL'yi taksitlendirip faturalarınızda indirim yapıyor. 2 yıldır TURKNET kullanıyorum ve çok memnunum. Yıllarca Turk Telekom kullandım fakat son 2 yıldır aldığım hizmeti hiç alamadım. Alt yapımız hiper destekleyince hemen TURKNET'e geçtim. Şu an bir tık daha yükseltip 50 Mbps kullanmayı düşünüyorum.