İlk mailli bir hesap hesabı için bir form oluşturup geri almaya yönelik Instagramla iletişime geçtiğinde Instagram bu kişiye yetki verse dahi kişi hesap bilgilerini değiştirirken kurucu maile (son ekli maile) bir mail gider. İşlemi siz yapmadıysanız iletişime geçin vb. gibi. Kurucu(son) mail sahibi hesabı bu sayede geri alabilir ancak ilk maile sahip olan yine alabilir. Bu kısır bir döngü şeklinde devam eder.
Ben ilk mailin önemini açıkcası pek anlayamıyorum,
İlk maili bilmeniz yeterli olmuyor ek olarak hesabın oluşturulduğu işletim sistemini kayıt olduğu browser gibi birçok detay bilgi isteniyor.
Örneğin satış konumdaki hesabımın ilk maili bir domainime ait idi ancak bu domaine şuan ulaşım yok. İkinci maile ilk mailin yetkileri verilmesi için mail gönderildi ancak şu durumda sizce ilk mail mi mühim, kurucu mail mi? Bence her zaman kurucu mail en önemlisidir. Birde iki faktörlü doğrulamayı açarsanız birde üstüne google authoru açarsanız amerika gelse o hesabı açamaz

En son hangi hesabınızı ben bu hesabı tutturup büyüterek ilerde satışını yapacağım diyerek açtınız?
Birçok kişi kişisel maili üzerine açıyor birçoğu da domain maillerini açıyorlar. Kimsenin ben bu hesabı marka yapacağım en iyi yapacağım sonra satacağım diyerek tüm kayıtlı bilgileri bir kenarı yazarak hesap oluşturduğunu sanmıyorum.
Hocam bana kalırsa ilk mail önemsizdir hesap çalındığında 3 farklı şekilde alabilirsin 1-) mailine gelen mailin değişti şifren değişti maillerinden bunlara revert denir genelde çoğu insan reverti iptal etmeyi bilir. 2-) bu yöntem ise kullanıcı adını yazarsın son kullanıcı adın sana bir form gelir hiç bir şeye ulaşamiyorum dersen bu çalıntı formudur önceden o cihazdan o hesaba girdiysen o form karşında çıkar kurucu maili olan bir kişi 10 saniyede bunu iptal edebilir 3- ) IOS formu sadece ios cihazlarda olan önceden o hesbaa giriş yapmış cihazlarda gelir kurucu mailin ile geri alırsın ( KURUCU MAİL ) ilk mail değil. Son 2 yöntemi iptal edebilen kişi zaten profesyoneldir Facebook Medya Desteği dışında hiç bir türlü o hesabı geri alamaz işte olayda burada zaten ilk mail diye tutturan arkadaşlar var daha az önce bir arkadaştan hesap aldım 2-3 bug ile 10 dakika içerisinde kendimi kurucu mail yaptım ios ve çalıntı formunu kapatıp revert iptal ettim bu işini garantiye almaktır bu sayede o arkadaş ************** gibi bir şey yapamicak. İşin kısası ilk mail sadece yazıdır önemli olan kurucu maildir hala laf edicek aşağılayacak konuyu saptıracak arkadaşlar varsa canlı olarak kanıtlarım karşılığında bir özür metni isterim.
İnstagram hesabi açıp marka yapmak artık bir projedir. hiç kimse oylesine açıyımda yarin patlar dediğini görmedim hocam. Kendince haklı olabilir fakat ilk maili olan bir hesap iki faktörlüde olsa geçebiliyor. Ve dediğimi ancak basınıza gelince anlarsınız 😊
Hocam instagram açıkları çok olan bir platform zaten ilk mail hiç bir işe yaramaz bir üstteki metinde anlattım konuyu arkadaşlar konuyu 10K lık hesaptan ibret saniyor.