Aimless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnstagram hesabi açıp marka yapmak artık bir projedir. hiç kimse oylesine açıyımda yarin patlar dediğini görmedim hocam. Kendince haklı olabilir fakat ilk maili olan bir hesap iki faktörlüde olsa geçebiliyor. Ve dediğimi ancak basınıza gelince anlarsınız 😊
Bugün dediğiniz gibi ancak eski tarihli hesaplar 3 sene 5 sene önce açılan hesaplar marka ya da proje için açılmadı. Ben öylesine bir butik hesabı açtığımda Instagramda elle tutulur sadece 3 tane butik hesabı var idi kimse bu platformdan para kazanabileceğini hayal edemiyordu. Genelleme yapıp yasaklanmalı vb. söylemlerde bulunmak yerine dikkatli olunması gererektiğini bildirmeniz tecrübenize istinaden daha doğru bir yaklaşım olacaktır nitekim karşılıklı güvenin olduğu her işlem daima güvenlidir. Google author işlemlerinde ilk mail işe yaramaz Instagram dahi bu kodu açamaz diye düşünüyorum çünkü kod Google tarafından oluşturuluyor. Bu kod oluşturulurken size kurtarma kodları verilir eğer onlara ulaşımınız yok ise o hesabınızla vedalaşmanız gerekir. İki faktörlü biraz daha basit olabiliyor dediğiniz gibi olabilir.