İlk mailli bir hesap hesabı için bir form oluşturup geri almaya yönelik Instagramla iletişime geçtiğinde Instagram bu kişiye yetki verse dahi kişi hesap bilgilerini değiştirirken kurucu maile (son ekli maile) bir mail gider. İşlemi siz yapmadıysanız iletişime geçin vb. gibi. Kurucu(son) mail sahibi hesabı bu sayede geri alabilir ancak ilk maile sahip olan yine alabilir. Bu kısır bir döngü şeklinde devam eder.
Ben ilk mailin önemini açıkcası pek anlayamıyorum,
İlk maili bilmeniz yeterli olmuyor ek olarak hesabın oluşturulduğu işletim sistemini kayıt olduğu browser gibi birçok detay bilgi isteniyor.
Örneğin satış konumdaki hesabımın ilk maili bir domainime ait idi ancak bu domaine şuan ulaşım yok. İkinci maile ilk mailin yetkileri verilmesi için mail gönderildi ancak şu durumda sizce ilk mail mi mühim, kurucu mail mi? Bence her zaman kurucu mail en önemlisidir. Birde iki faktörlü doğrulamayı açarsanız birde üstüne google authoru açarsanız amerika gelse o hesabı açamaz

Forumda ilk mailsiz ve kurucu mailli hesap satışı yasaklanmalı bence
En son hangi hesabınızı ben bu hesabı tutturup büyüterek ilerde satışını yapacağım diyerek açtınız?
Birçok kişi kişisel maili üzerine açıyor birçoğu da domain maillerini açıyorlar. Kimsenin ben bu hesabı marka yapacağım en iyi yapacağım sonra satacağım diyerek tüm kayıtlı bilgileri bir kenarı yazarak hesap oluşturduğunu sanmıyorum.