talipzor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O 550 TL'yi miktar önemli değil anlamında söyledim. Yani sen 1000 liralık işte getirmiş olabilirsin 5 liralikta. Bu memur için fark etmez demek istedim.
Kibar konuşma konusuna gelince ona da hak veriyorum ama siz benim cevaplarına bile tahammül edemiyorsunuz. Önce bunu kendimiz uygulamamız lazım. Hem pardonda ne varmış benim zihniyetimde? Siz benim neyimi gordunuzde bu şekilde konuşabiliyorsunuz? Çekemeyecekseniz açmayin konuyu olsun bitsin. Boş konuşuyorsun demeler, zihniyete laf atmalar..
Fikrimizi belirtiyoruz burada. Sana salak diyende yok. Seni tersleyende. Ama sen maşallah bize herşeyi söylüyorsun.

Saat 16 59'da 100 kargo getirirsen evet alır, ama ihtirazi kayıtla. Yani yarin gonderilmek kaydiyla. Siz zannediyorsunuzki kargoların hepsi kabul olmak zorunda. Oradaki 30 dakikalık gecikme o gün kabul edilen tüm kargoların ertesi gün gönderilmesi demek.
Maden ocağıyla kıyaslamışsın; her işin kendine göre bir zorluğu var.
Şimdi sen bana bunu söylesen ben de derimki hayırdır usta? Sana okuma diyen mi oldu?
Az personel çok iş prensibi bu tip sıkıntıları doğurmaya mecburdur. Sıkıntı personelde değil sistemde aranmalıdır. Benim şahsi düşüncem.
Çalışmasın o zaman. PTT'nin kötü sistemini orada çalışan çekmek zorunda bana bir şey yansıtamaz. Madem memnun değil böyle sistem olmaz diyor. İstifa edecek beni ne ilgilendirir ya kaç kişiyle uğraştığı? Bana ne yani. Ben mesai saatleri içerisinde geliyorsam yapacak işimi. Bana artist artist konuşursa ya da işimi sallamaya çalışırsa gerekirse milyonuncu müşteri olayım. Pişman ederim onu.