kardeşim anlaşamıyoruz diyorumki adam yedek almamış yedeği unut bir firmadan ürün aldığında düşüncen ürünün çalışmasıdır sağlıklı bir biçimde. yedek almamış suç onun hacklenirse suç onun kendine ayit güvenliği yazılımsal bir sorun olursa suç onun buraya kadar hem fikiriz okey peki bu adam nerden bilcek bunların kullandıkları disklerin durumunu sağlıklımıydı donanıma müdahale edemeyeceğine göre bu konudaki top müşteriden çıkar artık sorumluluk sahibi firmadır ebeveyn olmayabilir yedekte tutsun demiyorum tutanlar var örneği o yüzden vermiştim diyorumki burdaki temel sorun sunucunun diskin vs. bozulması müşterinin yaptığı bişey değil kardeşim sen buna hiç dem vurmuyorsun %100 müşteri suçludur yedek almamıştıra getiriyorsun olayı varmı öyle bişey ben adamın suçunu inkar etmiyorum yedek almamış ama her gelen yorumunuz yedek üzerine olaya dürüst bakın doğruya doğru yanlışa abi yanlış diyin hosting firmaları ebeveyn değildir elbette yedek konusunda yüklenilmesin herkes kendi sorumluluğunu bilsin madem açık ve net mağduriyet sebebi ortadadır.
çok güzel bir yere değinmişsiniz, "yedek almamış suç onun" "hacklenirse suç onun" "kendine ait güvenliği yazılımsal bir osrun olursa suç onun"
-arkadaş kaç aydır fiberservers'de barınıyor?
-arkadaşa ait siber güvenlik forumu yüklenlerinden kaynaklı diskin bozulmadığını nereden biliyorsunuz?
28k hiti olan bir siteden bahsediyorsunuz. Firma elektirik kesintisi kaynaklı demiş fakat bana inandırıcı gelmedi o kısım jenaratörü vardır illaki sorunun siteyle alakalı olduğu kanısındayım.