Forumda sürekli banlanıyorum saçma sapan sinirimi bozan insanlara sessiz kalamıyorum diye hep belkide.. Suçu hep karşıda buluyorumdur diye belkide ama az önce ki bir konuşma ile şunu fark ettim sorun karşımda ki insanda değil bende..
Ticari Konusunda google ads reklamı hizmeti verebilecek birini arıyor arkadaş ver pm atıyorum , Pm konuşması:

Dönüş gelmedi ve 24 saat sonra bugün whatsapptan yazıyor.(Kişinin konuda yetersiz olduğunu düşünüp tw bağlanıp onay aldırıcaktım. tw nedir diyince gmail hesabı varmı diyorum çünkü reklam hesabını açıp onaylatıp devir etmeyi planlıyorum)(ve üslubu KARDEŞ SEN DETAYLI BİLGİ YAZ)/tw nedir bilmiyorsun ama detaylı bilgi istiyorsun ?,Konuyla hiç bilgisi olmadığını düşünüp,Yardımcı olmaya çalışıyorum halbuki:

Herşeyi geçtim onay hizmeti veriyorum diye bas bas bağırmama rağmen, adam onaylı hesaplarının oldugunu söyleyip illegal reklam çıkanları arıyor.(E be güzel kardeşim onay hizmeti veren birine dün cevap vermiyor bugünde illegal metodlar sormak neden?)

Tuhaf his ettim ilk cahil olduğunu düşündüm sonra adam adwords reklamı onaylatmayı geçtim hilesini hurdasını arıyor halbuki bende saf gibi tw varmı gmail varmı diyorum
Sadece düşüncelerinizi merak ettim siz olsanız nasıl tepki verirdiniz