blackmamba24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesefki eğitimimizin en büyük sıkıntısı hiçbir şeyi tam düzgün göstermiyolar iş kişide bitiryor bu durumda bende vakti zamanında benzer sorunları yaşadım.Tavsiyem Murat Yücedağ,Kadir Murat Başeren gibi yazılımcıların eğitim programlarını izlemeniz.(Youtube ve Udemy Üzerinden)Bütün sorularınıza cevaplarına ulaşırsınız bu şekilde.Başarılar diliyorum.
Önerileriniz için teşekkürler. Murat Yucedağ hocamdan çok şey öğrendim kursların yakından takip ediyorum, diğer hocamizin da kurslarına bakarım. Murat hocanın kursunda SQL bağlantısıyla ilgili bir anlatım yok hala nasıl yapacağımı öğrenmeye çalışıyorum

Acaba hem C hem C# mi öğrensem aynı anda, tavsiye eder misiniz bu şekilde?

cdermnx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
C# ile basit veritabanlı masaüstü uygulamalar geliştirebilirsiniz. C#'ta geliştirmeyi düşünürseniz hiç çekinmeden iletişim kurabilirsiniz yardımcı olabilirim.
Teşekkür ederim hocam. C# ile ilgili aklıma takılan bir şey olursa ulaşırım

x0rz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1: Masaüstü program tasarlamak istiyorsanız GUI programlamasını öğrenmelisiniz.
2: Eğer SQL bağlantılarını yaptıysanız INSERT, UPDATE işlemleriyle verilerinizi aktarıp güncelleyebilirsiniz.
Teşekkür ediyorum ancak rica etsem biraz daha açma şansınız var mi?
1-GUI CSS gibi bir şey sanırsam işin görsel tarafı için bambaşka bir programlama dili?
2- Bağlantıları nasıl yapabilirim tam olarak merak ettiğim şey bu. İnternette daha çok C# ile ilgili kaynak var C ile ilgili bir şey bulmak gerçekten çok zor özellikle TR kaynaklarda. Hem kaynak olmuş da olursunuz hocam, çok sevinirim.