Deneme amacıyla bir oyunumu AppGallery'ye yükledim. Sonuç 10 günde toplam 7 indirme ve 717 mağaza sayfası görüntülenmesi (bu kadar fazla görüntülenmeye bu kadar düşük indirme olması görüntülenmelerin bot olma ihtimalini düşündürüyor, belki indirmeler de bot olabilir, bilmiyorum). Sonuç şimdilik hüsran ama verileri takip etmeye devam edeceğim.
AppGalley'de henüz google gibi tanıtım reklamları yok. Bu nednele uygulamayı yayınlarken içerikte en çok arama yapılabilecek kelimeleri ve uygulama isminde arama hacmi yüksek kelimeleri girmelisiniz. Şuan ilk saatlerde olmasına rağmen 1500 mağaza görüntülenmesi ve 150 indirme almış bulunuyorum. Bir de asıl önemli olan mağaza görsellerinin dikkat çekici olup özellikle ingilizce, almanca, fransızca, ispanyolca, felemenkçe ve portekizce dillerinde yayın yapmanız son derece önemli. Bu sayede arama sonuçlarında iyi noktaya gelebilirsiniz.
Uygulamam Mp3 İndir ve Download Mp3 kelimelerinde ilk 10'da. Bu sayede indirmeler ve arama sonucundaki yükseliş kaçınılmaz oldu.