Armut.com aracılığıyla hizmet de aldım hizmet de verdim. Konu sahibi arkadaşın belirttiği bazı şüpheleri ben de taşıyorum açıkcası

Ben video düzenleme edit işleri için bir sayfa oluşturmuştum mesela iş teklifi geliyor "after biliyorum düzenleme yaparım" teklif verme ücreti 8TL

Ben zaten ona video düzenleme işi yaparım açtığım sayfa o yönde yani bana bunu iletmesi bile abesle iştigal bir de para ödeyip bu ilana teklif vereyim diye bana gönderiyor

Hiçbir denetimden geçmiyor belli ki. belki 80-90 teklif geldi 2 tane iş yaptım bu site üzerinden. Muhtemelen o 2 işten kazandığım para diğer işlere teklif olarak vererek yitirmişimdir

Yani sonuçlanmayan işleri bir şekilde geri iade etmeli. Etmeli ki acaba elemanlarına mı açtırıyor bu iş ilanlarını sorusunu sordurtmasın..

Mesela adam ilan açmış tanıtım filmi yapılacak 2000-3000 teklifler gelmiş 750 teklif veriyorsun herhangi bir soru cevap yok iş teklifi oluşturan adamın telefon numarası veya herhangi bir iletişim bilgisi yok..

Kaç paraysa teklif parası ödediğinle kaldın.. Böyle bir saçmalık olması meseleyi amacından uzaklaştırıyor soru işaretlerini çoğaltıyor doğal olarak..

Uzun zamandır gelen iş tekliflerini ücretli fiyat verme sorunundan dolayı yanıtlamıyorum yazıp ilgilenmiyorumu seçiyorum..