Öncelikle fikirlerini benimle paylaşan tüm dostlara teşekkürler
kardeş hevesini kırmak istemem ama şu anda değil bu piyasada değil
Estağfurullah hocam heves kırılacak bir durum yok benim düşüncem bu ama gözden kaçırdığım bir şeyler olabilir diye konuyu buraya açmıştım. Tüm gelen görüşler değerli ancak olumsuz taraftan gelen düşünceler bir bakıma gözden kaçanları değerlendirmek adına daha faydalı diye düşünüyorum.
Hocam öncelikle şunu belirtmek isterim ki çok güzel bir düşünce bir oda daha yapılıp ders çalışma alanıda eklenebilir sınava hazırlanan gençlere yönelik
Güzel fikir bu aşağıda bir arkadaşın demiş olduğu bir kahve alan akşama kadar çıkmaz dediği soruna da bir çözüm olabilir aslında bir oda kütüphane mantığında ders çalışanlar için ayrılabilir.
Bunu bende düşünüyordum lakin şuan sırası değil hocam piyasa maglum fakat sizin dediğiniz 5 6 masa tarzi olursa açılabilir ama vergisi carti curtu altindan kalkarim derseniz mükemmel
Benim de bayadır aklımda olan bir şeydi ama şimdi biraz daha kıpırdanmaya başladı. Vergi konusunda mali müşavir arkadaşlarım var onlarla detaylı görüşeceğim zaten ama hem faal durumda bir internet sitem hem de internet üzerinden yaptığım işler var bir süre internet işleri ile buraya destek çıkabilirim. Hem şu an ki işimin yoğunluğuna göre daha az bir yoğunluğum olacağından internet işlerine biraz daha ağırlık verip oradan gelen kazancımı da yükseltebilirim.
Güzel iş hocam şimdiden hayırl olsun insallah. Hep kafamda böyle birşey vardı, umarım istediğiniz gibi olur herşey

. Eğer düşürseniz kalitei bi fotokopi & yazıcı bi arada makina alın ondan da azar azar ekmek yersiniz. Boş DVD/CD Satışı da olur. Bu tür yerlerde soran olur.
O işi cafe konseptinden çıkartır hocam ilk etapta değil belki ama daha sonrasında düşünülebilir.
çok para ister en az 200 bin tl
Hocam neden böyle bir rakam oluştu kafanızda bu rakamlara zaten çıkamam. Benim düşüncem biraz daha ufa kve butik türde bir yer. Neden böyle düşündüğünüz ile ilgili paylaşım yaparsanız okumak isterim.
Bkz. Tutunamayanlar.
Güzel fikir aslında inşallah tutar.
Evet bir arkadaşım daha söylemişti. İzlenecekler listemde olmasına rağmen henüz başlayamadım
Ticari açıdan hiç iyi bir fikir değil, bir kahve alıp akşama kadar oturan müşteriler olacak. Yeni müşteri geldiğinde yer bulamayacak, ticari açıdan ne kadar dolu olursa olsun çok fazla içeride kalacakları için müşteriler aylık dükkan kirasi bile zor çıkabilir.
Bununla ilgili yukarıda bir arkadaşa cevap vermiştim aslında doğru söylüyorsunuz. Bu konuda bir oda daha oluşturulup sadece ders çalışma vs gibi amaçlar için gelmek isteyenlere yönelik ücretli bir kulüp üyeliği tarzı bir şey düşünülebilir.
Kütahyada kitap ve kahve diye bir mekan var birebir aynısı fikirlerinizin instagramdan veya web sitelerinden ulaşırsanız belki bilgi verirler
Bilmiyordum en kısa sürede inceleyeceğim hatta vakit bulabilirsem gidip bizzat yerlerini de görebilirim.