Evet arkadaşlar com uzantı olacak, yıllanmış ve bitmesine en az 1 yıl olan beş para etmez, çöp, işe yaramaz jenerik .com domainleriniz alınır.
Mümkünse yıllanmış domainler olsun, com uzantılı jenerik veya keyword olmak zorunda. Da pa değerleri de 50 nin altında olmasın.
Örnek:
Google .com , facebook .com , ekonomi .com , yemek .com gibi domainler arıyorum. Bütçe 10 tl
Bu şartları taşıyan beş para etmez domainlerinizi maximum 10 TL ye alıyorum... lütfen şartları taşımayan domainleri yollamayın.
DİKKAT!!!
BU KONU MAXİGEYİK KATEGORİSİNE AÇILMIŞTIR!
GERÇEK DEĞİLDİR!
MESELE ANLAŞILMIŞTIR DİYE ÜMİD EDİYORUM...
Zorunlu Edit:
Genelde bu şekilde alınan domainlerin isminin bir önemi olmuyor. Paravan site, adsense veya Pinterest gibi yerlerde kullanıyorlar. Bu çok normal. Ama bu durumu bilmeyen arkadaşlar da bunları örnek alıyor ve bir ton şart koşup değerli domainleri de 5-10 TL ye almaya çalışıyorlar. Bu durum domain piyasasını öldürüyor.
Yoksa gerçekten ismi önemsiz olan değersiz domainleri 5-10 TL ye alıp amacına uygun kullananlara bir şey diyemeyiz, normaldir.
Sorun bu durumu bilmeyip, değerli domainleri reg fiyatından bile ucuza kapatmaya çalışıp piyasayı öldüren vatandaşlaradır.