hocam birşey duydum doğrumu bilmiyorum elektrik koruma prizleride bir işe yaramıyor elektrik gidince gelince ani durumlarda diyordu birisi doğrumu ? bir önerin varmı alayım bir de tek prizden 3 5 alete çıkış sağlasak bir işe yararmı yoksa her kabloya 1 adet mi almak lazım bende tek prizden uzatmayla 8 tane kabloya çıkıyor da
Elektirik Koruma Prizleri işe Yarıyor ama öyle 10 - 20 liralıklardan bişi beklemeyin bizim bütün tesisatlarımız elektirik koruma prizli ev ve işyeride dahil geçenlerde bütün binda elektirikden elektornik eşyalar yandı bizimkilere hiç bişi olmadı hoş elektronik prizler gittimi ama büyük zarardan iyidir
hocam girişte 6 adet şalter bulunuyor böyle fotodaki gibi sadece kendisininki açık halde
hocam gece yapıyor genellikle 1-2 kere denk geldim başka gelemedim
Öncelikle Geçmiş Olsun Hocam Aynı Sorunun Bi Benzeri Bende Vardı Kadının Psikolejisi Bozuk Kulak Temizleme Çubugu ile Balkondaki Fayansları Temizler Bizim Balkona Atardı GÜnde En Az 30 Kere Halı Çırpardı Pencere Açık Kapalı Farketmez Bulaşık Suyunu Bizim Balkona Dökerdi Bi Kaç Kez Uyardım Yok ben Yapmıyorum Felan Dedi iyi Dedim Karşı Binadan Birine Rica Ettim Dedim Şu Kamerayı Şuraya Koyup (sahte Kamera) Yönünüde Şuraya Çeviririmisiniz Dedim insanlarda biliyor Kadının Deli Olduğunu Tabiki Dedi

Koyduk Yine Devam Ediyor En Son Gösterdim Kamerayı Bak Dedim Sen Devam Et Bende Buradaki Kamera Kayıtlarını Alacağım Mahkeme ile uğraşırız Ondan Sonra bi daha yapmadı